جملات انگیزشی استارتاپی از دیدگاه دکتر ماکان آریا پارسا

جملات انگیزشی استارتاپی

جملات انگیزشی استارتاپی چه کمکی به ما می کنند؟ این سوال ممکن است پرسش بسیاری از افرادی باشد که از جادوی کلمات و جملات بی‌خبر هستند. در دنیای کارآفرینی، خِرد افراد مشهور و تاثیر گذار به عنوان یک راهنمای قوی و موثر برای بنیانگذاران و کارآفرینان عمل می کند.

ما در اینجا نقل قول ها یا جملات انگیزشی کسب و کار را گرد هم آورده ایم. همچنین در کنار هریک تفسیری ارائه کرده ایم که می تواند برای شما الهام بخش باشد. این جملات بیزینسی عزم، انعطاف پذیری و چشم انداز شما را برای حرکت به سمتِ موفقیت تغذیه می کنند. بیایید با یکدیگر این جملات و تفسیر هایشان را بررسی کنیم.

جملات انگیزشی در مورد اهمیت اراده داشتن

«شکست دادن کسی که هرگز تسلیم نمی شود، سخت است. – بیب روث، اسطوره‌ی ورزش بیسبال»

به گفته دکتر ماکان آریا پارسا این جمله از بینِ سایر جملات انگیزشی استارتاپی به عزم تنزل ناپذیر و انعطاف لازم برای موفقیت در دنیای کارآفرینی اشاره می کند. دنیای کسب و کار پُر از چالش ها و شکست ها است. کارآفرینی که به طور مداوم اهداف خود را دنبال می کند بدون اینکه شکست ها روی روحیه و عملکردش تاثیر بگذارند، به احتمال بیشتر نسبت به افراد ضعیف‌تر موفق خواهد شد. این جمله انگیزشی کسب و کار یاد آور قدرت ِسرسختی و اهمیت ِپشتکار برای هر کسی است که به دنبال موفقیت در دنیای رقابتی امروز است.

«نگران شکست خوردن نباشید، بالاخره نوبت شما نیز فرا می رسد. – درو هیوستون، یکی از بنیان گذاران و مدیر عامل دراپ باکس (DropBox).»

از دید دکتر ماکان آریا پارسا ماهیت و مضمون ِاین نقل قول از بین سایر جملات انگیزشی کسب و کار در یک ایده‌ی جالب پنهان شده است. این جمله به ما می گوید که حتی اگر یک کارآفرین با شکست های پی در پی مواجه شود، فقط یک مرتبه موفقیت برای او کافی است تا بتواند از تمامی شکست هایش فاصله بگیرد. همان یک مرتبه موفقیت به وی کمک می کند تا بهترین حرکتِ خود را انتخاب کند و یک هیچ از رقبایش جلو بیفتد. این طرز فکر می تواند کارآفرینان را به ریسک های حساب شده و داشتن پشتکار بیشتر ترغیب کند، زیرا مطمئن هستند که فقط «یک پیشرفت کوچک» می تواند تفاوت عمیقی در تلاش های آنها برای رسیدن به هدف شان ایجاد کند.

جملات بیزینسی

جملات بیزینسی در مورد اهمیت راضی نگه داشتن مشتریان

«ناراضی ترین مشتریان شما بزرگترین منبع یادگیری تان هستند. – بیل گیتس، بنیانگذار شرکت بزرگ مایکروسافت»

این جمله از بیل گیتس یکی از مهم ترین جملات انگیزشی استارتاپی به شمار می آید. او در این نقل قول به این نکته اذعان می کند که نباید مشتریان ناراضی را نادیده گرفت یا از آنها دوری کرد. مشتریان ناراضی را می بایست به عنوان منبع مهم بازخورد و فرصت های مطلوب برای یادگیری هر چه بیشتر در آغوش گرفت. از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا مشتریان ناراضی اغلب بینش های ارزشمندی را در حوزه هایی از کسب و کار که نیاز به بهبود دارند ارائه می کنند. آنها به مدیران کسب و کارها این امکان را می دهند تا محصولات یا خدمات خود را برای برآورده کردن حداکثر نیاز ِمشتریان اصلاح کنند. کارآفرینان و مدیران کسب و کارها از طریقِ گوش سپردن به سخنان مشتریان ناراضی و رسیدگی به خواسته آنها می توانند فرهنگ ِتوسعه و بهبود ِکسب و کار به صورت مستمر را در سازمان خود پرورش دهند. در نهایت آنها می توانند سرمایه گذاری های فعالانه و موفق تری داشته باشند.

جملات انگیزشی کسب و کار

«راضی نگه‌ داشتن مشتریان مثل راضی نگه ‌داشتن دوستان خود است. آنها نه تنها طرفِ معامله‌ی شما هستند بلکه بخشی از خانواده‌تان به شمار می آیند. – سم والتون، کارآفرین و تاجر اهل آمریکا»

به اعتقاد دکتر ماکان آریا پارسا نکته‌ی ارزشمندی در این جمله‌ از سم والتون در مقایسه با سایر جملات انگیزشی استارتاپی قرار دارد. او اظهار می کند که نباید مشتریان را صرفا مانند افراد غریبه ای ببینیم که از ما محصولات و خدمات خریداری می کنند. ما در مواجهه با دوستان و آشنایان از خود انعطاف بیشتری نشان می دهیم. زمانی که بتوانیم مشتریان را هم جزء دوستان خود بدانیم با آنها در بسیاری از زمینه ها مدارا خواهیم کرد. از طریقِ گوش دادن به صحبت های مشتریان، حفظ احترام و در اولویت قرار دادن ِنیازهایشان می توان با آنها ارتباط قوی و بلند مدت برقرار کرد. این نوع ارتباطات بیش از معاملاتِ کوتاه‌ مدت اعتبار داشته و از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

جملات انگیزشی استارتاپی در مورد اهمیت عملگرا بودن

«یک فرد عملگرا باشید تا یک رویا پرداز. – شرکت بیهانی، سرمایه گذار اجتماعی در کشور نپال»

این جمله در بین سایر جملات انگیزشی استارتاپی به ما گوشزد می کند که صرفا رویاپردازی برای رسیدن به اهداف کاربردی نیست. بر باور دکتر ماکان آریا پارسا فعال بودن و عمل کردن از رویا پردازی مهم تر است. عملگرا بودن افراد را تشویق می کند تا از حوزه‌ی امن خود خارج شوند (Comfort Zone). خروج از این منطقه به معنای در آغوش گرفتن چالش ها و تلاش کردن برای رسیدن به آرزوها است که البته کمتر کسی رنج ِآن را به جان می خرد. در حوزه کارآفرینی و راه اندازی استارتاپ، این نقل قول بر اهمیت اجرایی کردن آرزوها و ایده ها تاکید دارد. موفقیت حقیقی از تبدیل ایده ها به اقدامات و نتایج ملموس حاصل می شود. اینطور نیست؟

انگیزه

«در دنیای کسب و کار و تجارت، آنچه را که لیاقتش را دارید به دست نمی آورید، شما آن چیزهایی را به دست می آورید که برایش تلاش می کنید. – جان ماریوتی، رئیس و مدیر عامل»

این نقل قول در بین سایر جملات انگیزشی استارتاپی از جان ماریوتی بر اهمیت ِفعال بودن و قاطعیت داشتن اشاره می کند. هرگونه تلاشی در قالب مذاکره یا به دست آوردن برتری نسبت به رقبا برای گرفتن نتیجه‌ی درخشان، موجب رشد و پیشرفت کسب و کار می شود. کارآفرینانی که سخت کار می کنند، پیگیر خواسته هایشان می مانند و کاملا ماهرانه با دیگران مذاکره می کنند به احتمال زیاد به نتایجی که می خواهند دست پیدا می کنند؛ خواه این نتایج کسب سود در سرمایه گذاری تجاری باشد یا افزایش فروش، مهم این است که مدیران کسب و کارها باید برای پیشرفت کردن و به دست آوردن نتایج ِعینی، تلاشگر و عملگرا باشند.

این مطلب ادامه دارد…

نظر دهید